Introductie

Contact

Rijsbergen

Tarieven

Winter arrangement

Beschikbaarheid

Reserveren

Boottijden & Route

overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen_slaapkamer  
overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen_flag_english overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen_flag_german  
overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen_terras overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen2 overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen overnachting_schiermonnikoog_herbergen4 overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen overnachting_schiermonnikoog_rijsbergen6
 
Mail sturen
 


Overnachten op Schiermonnikoog ? “Herberg Rijsbergen”, een mooie locatie.

Heeft u even genoeg van het jachtige bestaan ? Wellicht helpen enkele overnachtingen op Schiermonnikoog u om weer rust te vinden. “Rijsbergen”, is een klein informeel hotel op Schiermonnikoog en een goede locatie voor u om enkele overnachtingen op Schiermonnikoog door te brengen. “Rijsbergen “ ligt aan de rand van het enige dorp (evenals het eiland ‘Schiermonnikoog” genaamd), is omringd door een tuin en heeft een terras op het zuiden.

Indien u bij ons overnacht bent u welkom voor logies en ontbijt. Verder zijn consumpties zoals koffie, thee, fris, bier, wijn en borrels verkrijgbaar. Er is geen restaurant in ons hotel, onze gasten eten in het dorp Schiermonnikoog, op 5 minuten loopafstand, waar zich een aantal restaurants bevindt. Het strand van Schiermonnikoog bevindt zich op circa 2 km van ons pand.

Rijsbergen beschikt over 17 kamers waar gasten kunnen overnachten. De meeste zijn 2-persoonskamers (ook voor overnachtingen door 1 persoon). Er zijn enkele 3 en 4-persoonskamers in het hotel. Het pand stamt uit 1757 en heeft een monumentale voorgevel (en behoort tot de oudste panden op Schiermonnikoog) maar is verder hedendaags vormgegeven. De meeste 2-persoonskamers zijn gelegen in een nieuwe zijvleugel van ons hotel die stamt uit 1998. U overnacht dus zeker niet altijd in het ‘oude’ hoofdgebouw.

Zie “tarieven” voor de prijs per overnachting per kamertype.

In de kamers en de verblijfsruimtes vindt u -bewust- geen televisie (wel een kleine radio). Er is een (gratis) computer voor gasten aanwezig en het grootste deel van het hotel is voorzien van een gratis draadloos netwerk.

Overnachten kan op vrijdag en zaterdag en in vakanties alleen voor 2 nachten of meer (Pasen, Pinksteren, Hemelvaart minimaal 3 nachten). Vrijwel alle hotels op Schiermonnikoog hanteren dit overnachtingenbeleid. In de rustige wintermaanden is overnachten voor 1 nacht vaak wel mogelijk.

“Rijsbergen” richt zich met name op individuele gasten en kleine groepen. Groepen tot 37 personen kunnen alleen vanaf november t/m maart (exclusief vakanties) alle kamers voor overnachting boeken.

Indien u er een paar dagen ‘tussenuit’ wilt en rust zoekt is het ‘autoluwe’ Schiermonnikoog een goede optie. Het kleine oude dorp, de uitgestrekte schelpenpaden door bos, duin en kwelder en de brede stranden van Schiermonnikoog zijn zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten in zomer èn winter.

U kunt bereiken per e-mail (info@rijsbergen.biz) of telefonisch (0519-531257) op maandag t/m zaterdag van 09.00-11.00u en 14.30u-19.00u, op zondag van 09.00-11.00u en 16.30u-19.00u. Het adres: Knuppeldam 2, 9166 NZ, Schiermonnikoog.

Wij zijn het hele jaar geopend.


 
 
 
     

Tel. 0519 - 531 257 | Fax 0519 - 531 680 | e-mail info@rijsbergen.biz